dimecres, 27 d’abril del 2011

Celebració del 50è aniversari

El proper dissabte 30 d'abril a la tarda se celebrarà oficialment el cinquantenari de l'escola amb un acte a l'escola de Riudellots on tota la gent vinculada a l'escola d'una manera o altra durant tots aquets anys hi esteu convidats. El programa d'actes és el següent:

17h.: Al gimnàs de l'escola, inici de la festa amb la presentació del llibre commemoratiu.
17.30h.: Projecció del lip dub preparat pels mestres i alumnes de l'escola.
A continuació: inauguració de l'exposició dels 50 anys de l'escola.
18h.: Audició de sardanes a càrrec de la Cobla Baix Empordà.
Finalment, botifarrada per a tots els assistents.

3 comentaris:

  1. Hola Escola de Riudellots, felicitats per aquest aniversari!

    Perdoneu la meva ignorància, però que va passar a l'escola de Riudellots el 30 d'abril de 1961?

    En el programa d'aquesta celebració escolar trobo que hi falten actes infantils, un homenatge als mestres més vetarans, etc. aquest programa d'activitats és massa institucional... l'ha preparat l'ajuntament?

    Segur que el lip dub que heu preparat mestres i alumnes esta molt bé, com tota la feina que esteu fent a l'escola. Enhorabona per la feina de l'escola de Riudellots durant aquests "50 anys", els d'abans d'aquests i els que vindran. L'ensenyament i l'educació és la base de tota societat.

    Jordi

    ResponElimina
  2. Agraeixo els teus comentaris, Jordi, en nom dels mestres de l'escola.

    La nostra aportació al cinquantenari ha estat la preparació del lip dub i d'aquest bloc i el grup del Facebook, a banda de condicionar l'escola per l'acte de dissabte.

    Possiblement també hauria estat bé algun acte més lúdic, tot i que això ja es fa per la festa de final de curs i possiblement s'ha pensat que una cosa trepitjaria l'altra.

    I pel què fa a homenatjar els mestres del passat també és una bona idea, però com a part implicada et puc dir que hem tingut moltes dificultats per localitzar fins i tot només uns quants dels antics mestres de l'escola per convidar-los a assistir a l'acte. No hem aconseguit trobar gaire informació sobre els mestres del passat, tret d'alguns de molt concrets.

    Pel què fa a la data, des de fa temps es buscava una data per fer la celebració i finalment s'ha decidit aquesta, que crec que és com una cloenda de l'any del centenari, ja que com es pot comprovar, la inauguració va ser el 1960, i probablement el primer curs sencer de l'escola va ser el 1960/61.

    ResponElimina
  3. Guillem, gràcies pels aclariments i enhorabona per la feina feta.

    El dissabte ja vindrem tota la família a veure el lip dub i a menjar botifarra!

    Jordi.

    ResponElimina